Cu o experiență de peste

10 ani în domeniul traducerilor

Biroul de Traduceri Mtrad ...

 

răspunde cu promptitudine tuturor solicitărilor dumneavoastră.

Colaborăm cu o echipă tânără și dinamică de traducători autorizați iar documentele traduse care ajung la dumneavoastră sunt rezultatul muncii acestei echipe. Lucrăm inclusiv cu traducători nativi, încercând astfel să vă satisfacem cele mai riguroase cerințe.

Suntem mereu dedicați și implicați în proiectele noastre.

Tratăm cu seriozitate problemele dumneavoastră.

Ne străduim să fim cât mai rapizi însă ținem cont întotdeauna de calitatea traducerilor efectuate.

demo-attachment-493-woman-photographer-drinking-coffee-and-working-PJNBP6U

Punem accent pe:

 

CALITATE

Traducerile noastre sunt realizate exclusiv in cadrul acestui birou de catre traducatori autorizati de Ministerul Justitiei si traducatori specializati pe diferite domenii: tehnic, medical, financiar, comercial etc.

PROFESIONALISM

Raspundem cu seriozitate si promptitudine solicitarilor venite din partea clientilor nostri. Ne straduim sa gasim cea mai buna solutie in functie de fiecare solicitare in parte.

TIMP

Stim cu totii ca astazi timpul este o resursa limitata. De aceea, garantam rapiditatea preluarii comenzilor si ne angajam sa respectam termenul de predare a lucrarilor.

RELATIA CU CLIENTUL

Suntem oricand la dispozitia clientilor nostri pentru orice fel de informatii cu privire la traducerea/legalizarea/apostilarea unui document sau pentru orice alte informatii din sfera noastra de activitate.

CONFIDENTIALITATE

Garantam confidentialitatea documentelor primite.

Pentru noi cea mai buna recomandare o reprezinta un client multumit!